Scouting en het coronavirus, hoe ga je ermee om?

Het coronavirus is volop in het nieuws. Scouting Duiven houdt, samen met Scouting Nederland, de berichtgeving hierover scherp in de gaten. Het uitgangspunt van Scouting Duiven en Scouting Nederland is dat we ons voor activiteiten en evenementen vasthouden aan de richtlijnen van het RIVM.

Voor Scouting Duiven betekend dat alle opkomsten en evenementen die momenteel gepland staan gewoon door gaan. We houden hierbij de hygiëne voorschriften, gegeven door het RIVM, in acht zoals regelmatig handen wassen, hoesten en niesen in de binnenkant van de elleboog, papieren zakdoekjes gebruiken en geen handen schudden. Ben je verkouden, grieperig of heb je koorts, blijf dan thuis.

Indien er wijzigingen komen in de richtlijnen van het RIVM of van Scouting Nederland die van invloed hebben op onze activiteiten en evenementen, zullen we iedereen hierover informeren.

Mochten er nog vragen zijn, stel deze gerust aan het bestuur via bestuur@scoutingduiven.nl.

Voor meer informatie kun je ook terecht bij het RIVM via https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

We gaan er vanuit jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben,

Met vriendelijke groet,

Bestuur Scouting Duiven