Bevers (5-7 jaar)

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar oud? Hou je ervan om elke week iets leuks te doen en buiten te spelen? Dan zijn de Bevers van Scouting Duiven perfect voor jou! Hier beleef je spannende avonturen met kinderen van jouw leeftijd.

Als Bever ligt de focus op spelen in de natuur. Samen met andere kinderen speel je leuke spelletjes in een veilige omgeving, onder begeleiding van deskundige vrijwilligers.

Spelen in thema

Bij de Bevers speel je in het thema van het dorp Hotsjietonia, waar je je fantasie de vrije loop kunt laten. In dit dorp wonen allerlei bijzondere mensen, waaronder Stuiter. Stuiter is een Bever die net zoals jij groeit en zich ontwikkelt. Met Stuiter kunnen zowel jongens als meiden zich identificeren.

In Hotsjietonia beleef je avonturen, knutsel je met Keet en Fleur Kleur, leer je over de natuur met Bas Bos en Rebbel, ontdek je andere landen met Sterre en Steven Stroom, ontspan je met Noa, kook je met Rozemarijn en beleef je altijd iets bijzonders met Professor Plof en Stanley Stekker. De verschillende activiteitengebieden zorgen voor veel variatie, zodat je elke week iets nieuws doet. De vaardigheden die je bij de Bevers leert, worden verder ontwikkeld bij de Welpen, zodat je jezelf steeds blijft verbeteren. Dit noemen we de ‘doorlopende leerlijn’ bij Scouting.

Kom en ontdek wat we doen!

Neem je vader of moeder mee en doe vrijblijvend een keer mee bij Scouting Duiven. Laat je uitdagen en beleef het avontuur!

Het leidingteam

Kom kijken wat we doen!

Elke zaterdagochtend zorgt het leidingteam voor een avontuurlijke opkomst. Wil je ook een keer meedoen met Nynke en Enya? Je bent van harte welkom bij de Bevers van Scouting Duiven.

Wanneer zijn we er?

De bevers hebben opkomst op

  • zaterdagochtend
  • van 10:00u en 11:30

Meedoen?

Wil je een keer meedoen of meer informatie, stuur een mailtje naar bevers@scoutingduiven.nl.


Bever logo