NLDoet 2023

Scouting Duiven heeft ook dit jaar weer meegedaan aan NLDoet. Het plan om de boeiborden van de blokhut te schilderen ging helaas door de weersomstandigheden niet door. De temperatuur was ondanks een zonnetje echt te laag om buiten te schilderen.

Gelukkig was er een alternatief plan bedacht om, als de weersomstandigheden het niet zouden toelaten, toch aan het werk te kunnen. De krukjes, die al enige tijd in bezit van Scouting Duiven zijn, konden wel een schilderbeurt gebruiken.

Naast onze vrijwilligers en ouders mochten we ook wethouder Gemma Tiedink-Koning in de blokhut verwelkomen. Vele handen maken licht werk tenslotte. Om het werk wat te verlichten heeft Micado nog een lekkere taart gebracht voor bij de koffie.

De lunch tussen de middag gaat er wel in en er wordt daarna nog hard doorgewerkt. De krukjes krijgen ook nieuwe kleuren zoals groen en beige zodat elke speltak in krukjes is vertegenwoordigd. Rond drie uur is het tijd om op te ruimen en af te stoffen. Er is een hoop gedaan vandaag!

Iedereen die op één of andere manier heeft meegeholpen vandaag, hartelijk dank.