Laat je uitdagen!

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Lid worden van Scouting Duiven staat garant voor een leuke en leerzame tijd.

Lid worden

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur! Ben je 21 jaar of ouder en vind je het te gek om kinderen en jongeren een uitdagend spelprogramma te bieden waardoor ze zich tegelijkertijd persoonlijk ontwikkelen? Word dan vrijwilliger.

Binnen Scouting Duiven zijn er verschillende speltakken waarin kinderen en jongeren uit één leeftijdsgroep hun spel spelen. De leeftijdsgroepen zijn 5-7 jaar7-11 jaar11-15 jaar15-18 jaar en 18-21 jaar. Ook kinderen met een beperking kunnen deelnemen aan het Scoutingspel. Ouder dan 21 jaar? Ook dan biedt Scouting uitdaging! Ga aan de slag als vrijwilliger of blijf betrokken als Stam lid of donateur.