Steun scouting

Omdat Scouting Duiven volledig draait op de inzet van vrijwilligers kunnen we de jaarlijkse kosten redelijk laag houden. Wij halen onze inkomsten uit de contributies, een subsidie van de gemeente Duiven, en enkele sponsorbijdragen/giften.

Daarnaast doe wij een beroep op de inwoners van Duiven via de jaarlijkse collecte Jantje Beton en de jaarlijkse kerstrozenactie.

jantjebetonVan de opbrengst van de collecte Jantje Beton gaat de helft naar de kas van onze vereniging en wordt naar rato verdeeld over de speltakken die hebben bijgedragen aan de collecte. Deze komt daarmee volledig en rechtstreeks ten goede aan de speltakken en daarmee aan de activiteiten die we met onze jeugdleden ondernemen.

De opbrengst van de jaarlijkse kerstrozenactie gaat in de centrale kas. Hiermee dragen we bij aan groepsactiviteiten en daarmee ook direct aan het spel van onze jeugdleden en de ontwikkeling van onze vrijwilligers.

Naast de wekelijkse opkomsten, de weekend- en zomerkampen en diverse groepsactiviteiten die uit de bovenstaande middelen worden gefinancierd zoeken wij ook financiële of "in natura" ondersteuning voor meer incidentele uitgaven.

Zoek en vind!

Zij steunen ons: