Stam agenda

•  Category Image  Zaterdag 26 Mei 2018 19:30 - 23:00

Regiostart:  Groep

Tijdens de Regiostart (of is het dit jaar een Regio-einde?) bepalen alle groepen van Regio Klein Gelderland de activiteiten voor het volgende seizoen. In 2018 is de Regiostart aan het eind van het huidige seizoen, mede ook omdat september altijd een drukke maand blijkt te zijn en het programma soms al bepaald is.

Deze keer op verzoek van veel groepen de regio start voor het seizoen 2018/2019 vóór de zomer zodat groepen de activiteiten beter kunnen inplannen in hun jaarschema.

We starten met een inloop met koffie en thee om 19.30 uur en willen om 20.00 uur uiteen gaan in de speltakgroepen om de activiteiten, hun inhoud en de data te overleggen. Tijdens deze overleggen heb je inspraak over hoe de activiteiten worden ingevuld, wanneer ze plaatsvinden en kan je je aanmelden als je wilt meehelpen of zelfs een activiteit wilt (helpen) organiseren. Het zijn activiteiten voor jullie leden of zelfs voor jullie zelf als je explorer bent dus het is best belangrijk om er bij te zijn!

Dus kom elkaar ontmoeten, geef je inbreng en maak het verschil bij de regio speltak
    activiteiten!

Zie ook: https://kleingelderland.nl/activiteiten/regiostart