Stam, 21+

De stam is in september 2014 opgestart. Als stamlid ben je vrijwilliger en lever je een actieve bijdrage aan Scouting Duiven, bijvoorbeeld door je kennis over te dragen tijdens evenementen of trainingen, mee te werken in één van de vele projecten of door in je groep te helpen bij activiteiten en andere vrijwilligersklussen.

Op groepsniveau

De stam binnen Scouting zijn leden die het na hun achttiende nog leuk vinden om bij Scouting te blijven en zich af en toe inzetten voor hun groep. Vaak draait het bij de stam om een bepaalde interesse waar de groep zich op richt of blijven ze lid uit betrokkenheid bij Scouting. Vind je het leuk om stamlid te worden bij Scouting Duiven? Kom een keer kijken of neem contact op voor meer informatie.