Scouting voor 21 jaar of ouder

Ben je 21 jaar of ouder? Dan ben je welkom als vrijwilliger in de rol van leidinggevende, bestuurder of in een ondersteunende functie bij Scouting Duiven. Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom eens langs op onze blokhut. Ga je liever op landelijk niveau aan de slag? Meld je dan aan als landelijk vrijwilliger door te reageren op één van de uitdagende vacatures.

Ook is er de mogelijkheid om stamlid te worden. Stamleden zijn alle leden die ouder zijn dan 21 en die geen vaste functie hebben binnen Scouting, maar wel lid zijn van Scouting. Als stamlid help je bijvoorbeeld regelmatig bij uitdagende activiteiten of evenementen. Stamleden bij Scouting Duiven organiseren allerlei leuke activiteiten.

Wel verbonden blijven aan Scouting maar liever geen actieve rol als vrijwilliger vervullen? Word dan donateur!