Vacatures - Ondersteunend

Vrijwilliger binnen een Scoutinggroep

Naast de leidinggevenden die Scouting Duiven zorgdragen voor het programma-aanbod voor de jeugdleden, zijn er tal van ondersteunende functies die belangrijk zijn voor een goed draaiende groep. Bij Scouting Duiven kun je besturen, maar je kunt ook een bijdrage leveren als materiaalmeester, gebouwbeheerder of klusser. Als groepsbegeleider heb je veel contact met de leidingteams en als praktijkbegeleider zorg je ervoor dat iedere vrijwilliger zich binnen de groep kan ontwikkelen door middel van Scouting Academy. Kortom, er zijn heel veel verschillende en uitdagende functies! Je bent daarbij al een topvrijwilliger als je maar een paar uur van je vrije tijd aan Scouting kunt besteden. Wil jij een bijdrage leveren bij Scouting Duiven? Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact met je op.

Ben je al eerder lid geweest van Scouting Nederland? Houd dan je oude lidmaatschapsnummer bij de hand, dan kan je nieuwe aanmelding meteen gekoppeld worden aan je oude gegevens.