fotolijn

Vacatures - Leiding geven

Scouting Duiven heeft altijd plaats voor leidinggevenden bij onze speltakken:

  • Bevers (groep 1,2 en 3)
  • Welpen (groep 4,5,6 en 7)
  • Scouts (groep 8, t/m klas 3)
  • Explorers (klas 4 e.v. tot 18 jr)
  • Blauwe vogels (verstandelijke beperking vanaf 12 jr.)

Scouting Duiven zorgt ervoor dat je als leidinggevende niet zonder bagage op ontdekkingsreis gaat. In onze eigen regio kun je allerlei trainingen volgen. In deze trainingen leer je alles over Scouting en over jouw functie. Bovendien vind je binnen onze vereniging allerlei deskundigen die je vragen kunnen beantwoorden. Als jij de uitdaging aangaat, kun je op medevrijwilligers rekenen.

Leidinggevende bij één van de leeftijdsgroepen binnen Scouting Duiven

Als leidinggevende bij één van de leeftijdsgroepen (speltakken) zorg je, samen met de rest van het team en de teamleider, voor een te gek programma voor de kinderen of jongeren, waarbij meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. De speltakken draaien één keer per week behalve de Bevers en blauwe vogels, drie draaien 1 keer in de twee weken. Buiten deze 'opkomsten' bereid je als leidingteam het programma en de eventuele kampen voor. Wil je meer weten? Informeer naar de mogelijkheden. Voor een functie als leidinggevende geldt een minimumleeftijd.

Heb je interesse? Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact met je op.

Ben je al eerder lid geweest van Scouting Nederland? Houd dan je oude lidmaatschapsnummer bij de hand, dan kan je nieuwe aanmelding meteen gekoppeld worden aan je oude gegevens.

Het laatste nieuws!

In veilige handen

inveiligehanden tekst

Wij horen bij

Afbeeldingsresultaat voor regio klein gelderland

Scouting Duiven!