Vrijwilliger bij Scouting: Goed bezig!

Scouting Duiven vervult een belangrijke maatschappelijke rol. Onze vrijwilligers begeleiden en ondersteunen jongens en meiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doen ze in diverse functies. Direct, bijvoorbeeld als leidinggevende en indirect als onder andere klusser, penningmeester of kok. Zinvol werk met en voor jeugd. Een vrijwilliger bij Scouting Duiven is dus goed bezig!

Uitdagende vacatures

Meer weten over vrijwilligerswerk bij Scouting Duiven? Laat je verrassen door één van de uitdagende vacatures op deze pagina of lees meer over het vrijwilliger worden bij Scouting Duiven. Weet je nog niet precies welke functie bij je past of heb je vragen? Stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Laat je uitdagen!