fotolijn

Lidmaatschap beëindigen

Wil je je lidmaatschap bij Scouting Duiven beëindigen? Jammer, maar ook buiten Scouting wachten er vast en zeker nieuwe uitdagingen. Daarnaast zijn er binnen Scouting Duiven voldoende uitdagingen waar je misschien nooit eerder aan hebt gedacht. Kijk bijvoorbeeld eens naar de uitdagende klussen die je kunt doen als vrijwilliger! Help mee bij één van de Scouting Duiven evenementen of draag je steentje bij aan een mooi project. Bekijk het gehele vacatureaanbod en kies een leuke functie.

Ga je een klus doen als landelijk vrijwilliger en wil je stoppen bij Scouting Duiven? Zorg dan dat je daar wordt uitgeschreven als lid. Wil je beide klussen combineren? Dat kan natuurlijk ook. Je krijgt dan een extra functie binnen Scouting.

Lidmaatschap van Scouting Duiven beëindigen

Je lidmaatschap beëindig je door het invullen van het uitschrijf-formulier en deze te sturen naar de ledenadministratie (secretaris) van Scouting Duiven. Het volledig ingevulde uitschrijfformulier kan ook worden ingeleverd bij de speltakleiding. Je lidmaatschap bij Scouting Nederland wordt hiermee ook automatisch stopgezet, tenzij je nog een lidmaatschap hebt op landelijk niveau. Bijvoorbeeld omdat je in het verleden landelijk vrijwilliger bent geweest. Je blijft dan contributieplichtig voor je landelijke functie.

Contributie is verschuldigd tot en met het einde van het kwartaal waarbinnen het lidmaatschap eindigt. Restitutie van contributie is niet mogelijk.

Opnieuw lid worden

Ben je al eens lid geweest van Scouting? Houd dan je oude lidmaatschapsnummer bij de hand, zodat het nieuwe organisatieonderdeel waar je lid wordt je met dat nummer snel weer opnieuw kan inschrijven.

Geen lid of vrijwilliger meer zijn, maar wel betrokken blijven bij Scouting?

Word dan donateur van het Scouting Nederland Fonds en geef Scouting Duiven een steuntje in de rug of zorg ervoor dat een gaaf project eindelijk kan worden uitgevoerd.

Het laatste nieuws!

In veilige handen

inveiligehanden tekst

Wij horen bij

Afbeeldingsresultaat voor regio klein gelderland

Scouting Duiven!