Jubileumkamp 2022

Na een geslaagde jubileumdag organiseren we 24 t/m 29 juli 2022 een gezamenlijk zomerkamp voor alle speltakken! Dit is de eerste week van de zomervakantie van regio Zuid. We hebben een mooie locatie gevonden waar we met z’n allen kunnen staan.

Jullie zijn natuurlijk vooral met jullie eigen speltak maar daarnaast doen we ook een aantal activiteiten met z’n allen. Denk hierbij aan een gezamenlijke opening, sluiting, 1 dagactiviteit en 1 avondactiviteit.

Omdat we voor 1 mei het definitieve aantal deelnemers moeten aangeven ontvangen wij uiterlijk 22 april van jullie de definitieve inschrijving. Dit kan door te mailen naar jullie eigen groepsleiding. 

Reserveer vast in uw agenda: 27 juni om 19:00 op de blokhut. Dan organiseren we een informatieavond voor ouders en verzorgers waarin we informatie geven over het kamp en waar we jullie vragen kunnen beantwoorden.

  • Het kamp: Wordt gehouden in Buitencentrum Gildwell Ada’s Hoeve van zondag 24 juli t/m vrijdag 29 juli 2022 (bevers: zondag 24 juli t/m dinsdag 26 juli)
  • Adres: Zwolseweg 17, 7731 BC Ommen
  • Vertrek: Het is de bedoeling dat de ouders zelf hun zoon/dochter wegbrengt.  De deelnemers worden op 24 juli om 14:00 uur verwacht.
  • Terugreis: Op vrijdag 29 juli kunnen de deelnemers om 14:00 uur weer opgehaald worden. Bevers: dinsdag 26 juli kunnen de kinderen aan het einde van de middag weer opgehaald worden. Het specifieke tijdstip volgt later en is in ieder geval helder op 27 juni.