Jubileumdag 2021

Scouting Duiven bestaat 70 jaar! Dit willen we niet zomaar voorbij laten gaan.

Daarom nodigen we jullie uit voor een leuke en gezellige familiedag: op zaterdag 6 november van 10:30 tot 15:00 uur in het Horsterpark. Iedereen van de familie is van harte welkom. Je hoeft geen lid te zijn.

We starten de dag gezamenlijk en daarna gaan jullie in teams samen allerlei leuke activiteiten ondernemen in het park. De precieze invulling willen we niet verklappen maar het is sportief voor lichaam en geest en geschikt voor jong en oud. Tussendoor is tijd en ruimte gereserveerd voor een lekkere lunch en rond 15 uur sluiten we gezamenlijk af.

Kom jij ook? Geef jezelf en je familie op voor 24 oktober door onderstaand formulier in te vullen. Mocht je nog vragen hebben mail ons dan op jubileum@scoutingduiven.nl.

Dit formulier is beveiligd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.