Klimtoren lenen? Het kan bij Scouting Duiven

Een mobiele klimtoren is een opvallende verschijning met een grote aantrekkingskracht voor jong en oud en is daarmee een echte publiekstrekker. Scouting Duiven beschikt over een mobiele klimtoren die wij uitlenen tegen een donatie aan onze vereniging. Op onze klimtoren kunnen twee mensen tegelijk klimmen. Door de hoogte van 6 meter ideaal geschikt om reclame te maken voor bedrijven of sponsoren.

Veilig klimmen, vanzelfsprekend!

Onze klimwand is gekeurd en voldoet aan alle wettelijke veiligheidseisen. De klimtoren wordt alleen uitgeleend inclusief minimaal 2 medewerkers van Scouting Duiven aanwezig kunnen zijn, allemaal met een klimvaardigheidsbewijs, die de deelnemers zekeren en de klimactiviteiten begeleiden.

Praktische informatie.

• Wij hebben ongeveer 7,5 m x 7,5 m nodig om de klimtoren op te zetten
  • De klimtoren wordt door medewerkers van Scouting Duiven opgezet.
  • Standaard hebben wij banners van Scouting Duiven in de klimtoren maar dat kunnen ook uw banners zijn.
  • We hebben ongeveer 2 uur nodig om te toren op te bouwen en 2 uur om deze weer af te breken.
  • De klimtoren wordt alleen opgezet en beklommen wanneer de weersomstandigheden dat toelaten.

Donatie

Uw donatie wordt gebruikt voor onderhoud aan onze klimtoren zodat onze leden gebruik kunnen blijven maken van de klimtoren.

• Voor 1 dag, € 350,00 inclusief medewerkers van Scouting Duiven, exclusief lunch en vervoer.
  • Reiskosten zijn € 0,25 per kilometer van onze blokhut in Duiven
  • Voor elke extra dag rekenen wij € 250,00.

Kortom, wilt u iets unieks op uw braderie, evenement of manifestatie, leen dan bij Scouting Duiven onze mobiele klimtoren. Zo kunnen ook onze scouts blijven klimmen.

Informatie

Neemt voor meer informatie contact met ons op, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen uw e-mail zo spoedig mogelijk behandelen.

Zoek en vind!