Vind Scouting Duiven

Vind Scouting

Scouting Duiven is te vinden in de blokhut "Ons holten huus" aan de Nieuweling 3 in Duiven. Volg vanuit de parkeerplaats bij het tennis centre debordjes "Scouting". Tijdens weekdagen overdag vindt je in onze blokhut de Buitenschoolse opvang "Zonnekinderen".  Tijdens de reguliere opkomsttijden van de speltakken (zie elders op deze site) vind je altijd wel iemand die je iets kan vertellen over onze vereniging. Wil je langskomen? Geen probleem, maar laat het aub tevoren even weten.

holtenhuus2

De blokhut heeft geen brievenbus. Correspondentie stuur je naar het secretariaat of rechtstreeks naar de gewenste speltakken.

Zoek en vind!

Ons holten huus