fotolijn

Oliebollen van de Scouting, lekkerder bestaat niet!

Ga direct naar het bestelformulier

Ook dit jaar gaan de leden van Scouting Duiven overheerlijke oliebollen bakken. Onze krentenmeester zorgt voor het lekkerste beslag waarna de bollen met zorg worden gebakken. Dit wilt u toch niet missen? Via het onderstaand formulier kunt u uw bestelling plaatsen. U steunt met uw bestelling onze speltakken, zodat we komend jaar weer leuke en spannende activiteiten kunnen organiseren. Tevens kunnen we door uw bestelling de bewoners van de Liemerije - locatie de Droo, Thuvine, Zozijn - locatie Vergert en Droo en de Driestroom locatie Wilgenhof gratis oliebollen serveren. 

 

Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Voor een zak met vijf oliebollen betaald u € 3,50. Voor een zak met tien oliebollen betaald u slechts € 6,50 en steunt u Scouting Duiven financieel en kunnen wij oliebollen aanbieden aan bovengenoemde zorginstellingen. Dit jaar is het ook mogelijk oliebollen te bestellen zonder krenten en rozijnen, de zogenaamde blanco oliebollen.

Hoe gaat het in z'n werk? Op 28, 29 en 30 december worden de oliebollen gebakken. De bestellingen worden daarna klaar gezet en kunnen worden afgehaald in onze blokhut Ons Holten Huus, De Nieuweling 3 in Duiven. De afhaaltijden zijn: zaterdag 28 december, zondag 29 december en maandag 30 december van 13.00-17.00 uur.

Wilt u ze liever bezorgd hebben? Dat kan in de gemeente Duiven. Wij bezorgen bij particulieren op zaterdag 28 december, zondag 29 december en maandag 30 december tussen 1300-16.00
Geef in het bestelformulier duidelijk aan wanneer u wilt ophalen of laten bezorgen.
 
Wij hebben helaas geen mogelijkheden om bij ons te pinnen. Wanneer u de oliebollen komt afhalen of wanneer wij de oliebollen komen bezorgen, verzoeken wij u zoveel mogelijk gepast te betalen.
 
O ja, wilt u ons nog één ding beloven? Als u onze overheerlijke oliebollen heeft afgehaald of bij u zijn bezorgd, doet u het ze dan niet aan om ze tijdens oudejaarsavond in de magnetron op te warmen? Want daarmee verandert u zelfs de allerlekkerste oliebollen in een laffe, slappe hap.

Hoe dan wel? Wilt u door de avond heen genieten van warme oliebollen, zet de oven aan het begin van de avond aan op 100 graden en houd hem op die temperatuur: dat kost echt niet zo veel meer energie dan steeds die magnetron. Zet elke keer een schaal met een aantal oliebollen 15 tot 20 minuten in de oven. Uiteraard bestrooit u ze pas daarna met poedersuiker.

Wij wensen u een gezellig en feestelijk oud en nieuw en een voorspoedig 2020 toe.

 


Bestelformulier

Ik ben:*
Speltak:*
Naam lid:*
Naam:*
E-mail:*
Telefoonnr:*
Bezorgen of afhalen*
Bezorgadres*
Opmerkingen:


Uw bestelling:

Selecteer alstublieft hieronder uw gewenste oliebollen en aantallen

Blanco 5 stuks:
Blanco 10 stuks:
Normaal 5 stuks:
Normaal 10 stuks:
Totaal:

Zodra u een bestelling plaatst verwerken wij uw ingevoerde persoonsgegevens. Uw gegevens worden conform het privacy beleid van Scouting Duiven verwerkt en niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk. Voor meer informatie kunt u terecht bij  de contactpersoon privacyzaken via privacy@scoutingduiven.nl.

Het laatste nieuws!

 • Logboek zomerkamp welpen 2019 19-08-2019

  Ons zomerkamp zit er alweer op voor dit jaar. Ook dit jaar hebben we weer een ontzettend leuke week gehad. Hieronder...

 • Inschrijving voor de Airborne Wandeltocht geopend 14-08-2019

  De Airborne wandeltocht in Oosterbeek is een herdenkingstocht in het kader van de Slag om Arnhem in september 1944 en...

 • De "Gouden Vos" van Scouting 02-07-2019

  Vrijwilligers zijn absoluut de motor van een vereniging. Ook bij Scouting Duiven. Wekelijks zijn veel vrijwilligers...

 • STEUN SCOUTING DUIVEN 17-06-2019

  De Rabobank Clubkas campagne gaat bijna van start. Iedereen met een bankrekening bij de Rabobank kan op ons stemmen. Om te...

In veilige handen

inveiligehanden tekst

Wij horen bij

Afbeeldingsresultaat voor regio klein gelderland

Scouting Duiven!