fotolijn

Oliebollen van de Scouting, lekkerder bestaat niet!

Ga direct naar het bestelformulier

Ook dit jaar gaan de leden van Scouting Duiven overheerlijke oliebollen bakken. Onze krentenmeester zorgt voor het lekkerste beslag waarna de bollen met zorg worden gebakken. Dit wilt u toch niet missen? Via het onderstaand formulier kunt u uw bestelling plaatsen. U steunt met uw bestelling onze speltakken, zodat we komend jaar weer leuke en spannende activiteiten kunnen organiseren, tevens kunnen we door uw bestelling de bewoners van de Liemerije - locatie de Droo, Thuvine, Zozijn - locatie Vergert en Droo en de Driestroom locatie Wilgenhof gratis oliebollen serveren. 

 

Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Voor een zak met tien oliebollen betaald u slechts € 6,00 en steunt u Scouting Duiven financieel en kunnen wij oliebollen aanbieden aan bovengenoemde zorginstellingen.

Hoe gaat het in z'n werk? Op 28, 29 en 30 december worden de oliebollen gebakken. De bestellingen worden daarna klaar gezet en kunnen worden afgehaald in onze blokhut Ons Holten Huus, De Nieuweling 3 in Duiven. De afhaaltijden zijn: vrijdag 28 december 13.00-19.00 uur, zaterdag 29 december 10.00-18.00 uur en zondag 30 december van 11.00-13.00 uur.

Wilt u ze liever bezorgd hebben? Dat kan in de gemeente Duiven. Bezorgen gebeurt op zaterdag 29 december tussen 11.00-16.00 uur en zondag 30 december tussen 11.00-13.00 uur.
Geef in het bestelformulier duidelijk aan wanneer u wilt ophalen of laten bezorgen.
 
Wij hebben helaas geen mogelijkheden om bij ons te pinnen. Wanneer u de oliebollen komt afhalen of wanneer wij de oliebollen komen bezorgen, verzoeken wij u zoveel mogelijk gepast te betalen. Wij kunnen u ook een betalingslink sturen om vooruit te betalen. Deze betalingslink sturen wij voor 28 december naar u toe. U kunt dit aangeven in het bestelformulier.
 
O ja, wilt u ons nog één ding beloven? Als u onze overheerlijke oliebollen heeft afgehaald of bij u zijn bezorgd, doet u het ze dan niet aan om ze tijdens oudejaarsavond in de magnetron op te warmen? Want daarmee verandert u zelfs de allerlekkerste oliebollen in een laffe, slappe hap.

Hoe dan wel? Wilt u door de avond heen genieten van warme oliebollen, zet de oven aan het begin van de avond aan op 100 graden en houd hem op die temperatuur: dat kost echt niet zo veel meer energie dan steeds die magnetron. Zet elke keer een schaal met een aantal oliebollen 15 tot 20 minuten in de oven. Uiteraard bestrooit u ze pas daarna met poedersuiker.

Wij wensen u een gezellig en feestelijk oud en nieuw en een voorspoedig 2019 toe.

 


Bestelformulier

Naam:*
E-mail:*
Telefoonnr:*
Aantal Oliebollen:*
Betaling:*
Bezorgen of afhalen*
Bezorgadres*
Opmerkingen:

Zodra u een bestelling plaatst verwerken wij uw ingevoerde persoonsgegevens. Uw gegevens worden conform het privacy beleid van Scouting Duiven verwerkt en niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk. Voor meer informatie kunt u terecht bij  de contactpersoon privacyzaken via privacy@scoutingduiven.nl.

Het laatste nieuws!

 • Scouting Duiven bakt overheerlijke oliebollen 06-12-2018

  Scouting Duiven gaat weer ouderwets lekkere oliebollen bakken en verkopen. Dat doen we in onze blokhut “ons Holten...

 • Klusdag, zaterdag 3 november 2018 28-10-2018

  Het beheer van de blokhut en het scouting terrein is in handen van het klusteam, een groep enthousiaste klussers en...

 • Rabobank Clubkas Campagne 2018 05-10-2018

  Maar liefst 250 verenigingen ontvingen woensdagavond 3 oktober tijdens de Ledenbijeenkomst van Rabobank Arnhem en...

 • Duuve Te Gek 2018 30-09-2018

  Verschillende verenigingen presenteerde zich tijden Duuve te gek op 30 september. Ook Scouting Duiven was van de...

In veilige handen

inveiligehanden tekst

Wij horen bij

Afbeeldingsresultaat voor regio klein gelderland

Scouting Duiven!