Koningsdag

Op 27 april 2017 is het Koningsdag. Op deze dag doet Scouting Duiven natuurlijk mee aan de aubade.

De aubade is een muzikale- en vendelhulde voor de verjaardag van de koning. De aubade begint om 10.00 uur en is op het Koning Willem-Alexanderplein naast het gemeentehuis in Duiven. Wij verwachten de jeugdleden/leden om 09.15 uur voor het restaurant Holiday, zodat we om 09.45 uur klaar kunnen staan voor het gemeentehuis. Graag zien wij iedereen in een compleet uniform komen (blouse, das, pet, lange spijkerbroek, dichte schoenen). Na de aubade mogen we nog wat drinken in het gemeentehuis, waarna iedereen weer naar huis kan. Rond 11.00 uur zullen we klaar zijn en kan iedereen opgehaald worden. Het is ook mogelijk om direct na het defilé te gaan, wanneer je zelf op de rommelmarkt staat bijvoorbeeld.

Zoek en vind!