Kerstrozenactie 2017 succesvol afgerond

De vrijwilligers en ouders van Scouting Duiven weer langs de deur geweest met kerstrozen. Ondanks dat we niet alle adressen hebben kunnen bezoeken, hebben we bijna alle 700 kerstrozen kunnen verkopen. Wilt u volgend jaar ook zo'n mooie kerstroos, houd dan onze web site in de gaten. U kunt dan weer online bestellen.

Wij willen iedereen bedanken die ons geholpen hebben met de verkoop. Natuurlijk ook iedereen bedankt die bij ons kerstrozen via de web site hebben besteld en aan de deur hebben gekocht. Wij hebben erg leuke reacties mogen ontvangen. Met de opbrengst van de actie kunnen we onze vereniging financieel draaiend houden. Een deel van de opbrengst zal voor uitbreiding van de materialen worden gebruikt.

Namens Scouting Duiven hartelijk dank.

Zoek en vind!