fotolijn

Algemene formulieren

Vanuit Mikado is gevraagd of we deze oproep met jullie kunnen delen. Vanwege Corona hebben een aantal groepen uw hulp nodig bijvoorbeeld bij het doen van boodschappen, de hond uitlaten of hulp voor gezinnen waar de gemoederen door de situatie hoog oplopen en graag zouden worden ontlast.

Mocht je mensen in deze tijd willen helpen dan kan dat door een profiel aan te maken op www.wehelpen.nl. Stel je maakt een account aan op WeHelpen, bijvoorbeeld voor een boodschapje doen. Dat betekent niet dat je meteen ergens aan vast zit.

Wanneer zij zo’n hulpvraag binnen krijgen, zullen zij je eerst vragen of je daar ruimte en tijd voor hebt.

Mocht het niet lukken om een account aan te maken bel dan 06-107 22 666 (dagelijks van 10-14 uur)

 

Als je zelf hulp nodig hebt, kun je dit ook aangeven via www.wehelpen.nl of door te bellen (dagelijks van 10-14 uur) 06-107 22 666.

 

Willen jullie dit bericht zoveel mogelijk delen?

Inschrijfformulier

Lijkt jou het ook leuk om lid te worden van Scouting Duiven? Of lijkt het je super om leiding te geven aan een enthousiaste groep kinderen? Download dan het inschrijfformulier, vul je gegevens in en stuur het formulier op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of lever deze in bij de leiding van de speltak. Na het inleveren van je inschrijfformulier neemt het secretariaat contact met je op. Je bent niet meteen lid, je kunt altijd eerst 3 keer vrijblijvend komen meedoen, voordat je besluit lid te worden. Bij het inschrijfformulier hoort ook het toestemmingsformulier beeldmateriaal. Dit formulier kan ook hier worden gedownload.

Declaratieformulier

Declaraties kunnen alleen nog maar worden ingediend met bijgaand formulier. 

Na akkoord van de declaratie krijgt deze een nummer en wordt deze in de administratie bewaard. Het bedrag wordt met vermelding van het declaratienummer aan de indiener overgemaakt.

Uitschrijfformulier

Je lidmaatschap beëindig je door het invullen van het uitschrijf-formulier en deze te sturen naar de ledenadministratie (secretaris) van Scouting Duiven. Het volledig ingevulde uitschrijfformulier kan ook worden ingeleverd bij de speltakleiding. Je lidmaatschap bij Scouting Nederland wordt hiermee ook automatisch stopgezet, tenzij je nog een lidmaatschap hebt op landelijk niveau. Bijvoorbeeld omdat je in het verleden landelijk vrijwilliger bent geweest. Je blijft dan contributieplichtig voor je landelijke functie.

Toestemmingsformulier beeldmateriaal

Scouting is erg veelzijdig. Daarom proberen we met beeldmateriaal (foto’s en video’s) te laten zien wat we allemaal doen en waar we mee bezig zijn. Opnames worden gemaakt tijdens verschillende gelegenheden, zoals (groeps) activiteiten, uitstapjes, evenementen en opkomsten. Ook uw kind kan op dit beeldmateriaal te zien zijn. Via het toestemmingsformulier beeldmateriaal kan toestemming worden gegeven op welk wijze het beeldmateriaal gebruikt mag worden.

Welkomsbrief - Help mijn kind zit op Scouting!

Geen paniek! Als eerste heten we uw kind en u als ouder van harte welkom bij Scouting Duiven. Nu uw kind op Scouting zit, heeft u vast een aantal vragen. Waar staat Scouting Duiven voor? Wat is een opkomst en wanneer is zo’n opkomst? Waar koop ik de juiste kleding? Met Help! Mijn kind zit op Scouting!?krijgt u al veel antwoorden op mogelijke vragen. Meer weten? Dan horen we het ook graag! We wensen uw kind en u alvast veel plezier bij onze groep!

 

Zoek en vind!

Het laatste nieuws!

 • Update! 31-03-2020

  Zojuist heeft de overheid de maatregelen om het coronavirus in te dammen verlengt tot en met 28 april. Vorige week, 23...

 • www.wehelpen.nl 23-03-2020

  Vanuit Mikado is gevraagd of we deze oproep met jullie kunnen delen. Vanwege Corona hebben een aantal groepen uw hulp...

 • Belangrijk Nieuws! 12-03-2020

  Vandaag hebben wij het advies gekregen van Scouting Nederland om alle activiteiten tot en met 31 maart niet door te...

 • Scouting en het coronavirus, hoe ga je ermee om? 11-03-2020

  Het coronavirus is volop in het nieuws. Scouting Duiven houdt, samen met Scouting Nederland, de berichtgeving hierover scherp...

In veilige handen

inveiligehanden tekst

Wij horen bij

Afbeeldingsresultaat voor regio klein gelderland

Scouting Duiven!