Aanmelding Jotihunt

Hoi en leuk dat je meedoet met de Jotihunt samen met Scouting Duiven. Je krijgt zo een bevestigingsmail van je inschrijving. Mocht je geen mail hebben ontvangen, kijk dan ook even in je SPAM box of neem even contact met ons op.

De Jotihunt:
15 & 16 oktober, dit is het weekend van de Jotihunt. Het spel duurt van zaterdag 11:00u, tot zondag 13:00u (26 uur!).

We starten zaterdag om 9:00u met een ontbijt en sluiten zondag om 13:30u af met een lunch waarna we gezamenlijk opruimen zodat we om 16:00u klaar zijn. Op zaterdagavond is een diner. Natuurlijk als je hiervoor hebt aangemeld.
De betaling kun je doen bij Lars als je op de blokhut bent. Graag pinnen

Kosten
Aan deelname zijn kosten verbonden. Dit is nodig voor materiaal, badges, ICT en eten & drinken.

• Deelnamebijdrage weekend: € 15,-
  • Deelnamebijdrage weekend met auto: € 10,-
  • Deelnamebijdrage dag: € 8,50

Whatapp
Voor deelnemers is er een app groep. Via onderstaande link kun je je aanmelden.

Mochten er nog vragen zijn, stuur dan een mailtje naar jotihunt@scoutingduiven.nl